Buen feeling ja Medivital

Hyvän olon matka Fuengirolaan 13.-20.11.2017

Turvallinen ja helppo loma Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolassa.

Ainutlaatuinen mahdollisuus Sinulle , joka haluat matkustaa ja tarvitset pientä tukea, turvaa ja seuraa.
Matkoilla on mukana Fysio-Eskolan fysioterapeutti, ja mukavaa – jopa kuntouttavaa ohjelmaa.
Voit lähteä yksin, mutta matkalla et ole yksin. Varmistamme kaikille turvallisen loman; fysioterapeuttimme on etukäteen henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkalle lähtijöihin.

Matkalla olleiden kommentteja

 • Parasta oli ystävällinen huolehtiminen ja rento meininki kaikessa
 • Arvostan sitä että kaikesta on huolehdittu etukäteen ja päivittäin kyseltiin vointia
 • Suurenmoinen apua: kuljetus kentälle ja siellä apu, oma kuljetus kohteeseen ja siellä kaikki apu. On turvallista joten uskaltaa lähteä jatkossakin Buen Feeling-matkalle
 • Yksin ei voisi eikä uskaltaisi matkustaa. Oli helppoa ja turvallista matkustaa!

Hinta sisältää

 • edestakainen Finnairin reittilento Helsinki-Malaga
 • majoitus 2 hh 7 yötä
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • buffetaamiainen hotellissa
 • aamuliikuntaa neljänä aamuna , lähtö hotellin edestä
 • päivittäin aamupalaveri hotellilla: päivän ohjelman ja kuulumisten läpikäyminen
 • kaksi hierontaa
 • kaksi jumpparyhmää: kehonhuoltoa ja rentoutusta. Jokaiselle sopivat liikkeet
 • retki läheiseen Mijaksen vuoristokylään
 • tulopäivänä yhteinen päivällinen.

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 245 e/hlö/7 yötä
 • lisähoitoja tai henkilökohtaista ohjausta esim. rannalla tai uima-altaalla
 • sähkömopon ja rollaattorin vuokraus kohteessa
 • merinäköalallinen huone 105 e/huone/7 pv

Matka-asiakirjat

Suomen kansalaiset tarvitsevat matkalla voimassa olevan passin tai poliisin myöntämän kuvallisen henkilökortin (ajokortti ei kelpaa). Muiden maiden kansalaisten tulee tarkistaa dokumenttien tarpeellisuus kohdemaan viranomaisilta.


Muuta tietoa

Lentoaikataulut sitoumuksetta. Ajat paikallisaikoja. Tarkista aikataulu aina lentolipustasi!

Kerää oma ryhmä (vähintään 10 matkustajaa), jolloin matkan ajankohta ja teema voidaan sopia erikseen.


Muuta tietoa

13.11. menolento AY 1681 Helsinki-Malaga 06.00-09.40

20.11. paluulento AY 1682 Malaga-Helsinki 10.30-16.00

Majoitus :

ILUNION HOTEL 4**** (ent. Confortel)
Paseo Maritimo Rey De España, 87

Hotelli sijaitsee rantakadulla Los Bolichesin kaupunginosassa. Hotellissa on 180 huonetta. Huoneissa ilmastointi, satelliitti TV, Wi-Fi, Minibaari, tallelokero. Hotellissa on lisäksi uima-allas merinäköalalla, buffetravintola, kahvila-Baari sekä 2 kokoussalia. Huoneita liikuntaesteisille (rajallisesti – ota yhteyttä tuula.toura(at)matkavekka.fi ), näissä ei parveketta.

Matkaehdot

Ilmoittautuminen:
Verkkokaupassa, ei palvelumaksua. http://erikoismatkat.matkavekka.fi/blog/tour/buenfeeling/ 
Puhelimitse tai sähköpostilla Tuula Toura, tuula.toura(at)matkavekka.fi tai puh. 020 120 4083, palvelumaksu 12 e/varaus

Ilmoittautumiset viimeistään 1.9.2017 – paikkoja rajoitetusti.

Maksamalla ennakkomaksun hyväksyt maksu- ja peruutusehdot:

Maksu- ja peruutusehdot

– ennakkomaksu 7 vrk sisällä varauksesta 350 e/hlö
– loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä
– peruutuskulu 350 e kun lähtöön yli 35 vrk
– 35-15 vrk ennen lähtöä: kulut 50 % koko matkan hinnasta
– alle 15 vrk ennen lähtöä: kulut 100 % koko matkan hinta

Matkan hinta edellyttää vähimmäisosallistujamäärää. Kyseessä on räätälöity erikoismatka, joten noudatamme erikoisehtoja. Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista jo matkan varausvaiheessa.

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Matka toteutetaan yhteistyössä Fysio-Eskolan kanssa.

Hyvää matkaa!

Suosittele meitä

BUEN FEELING – HYVÄN OLON MATKA FUENGIROLAAN / matkanjohtaja Irmeli Petro

Kevään 2017 seniorimatka Fungirolaan starttasi vappuaattona suoraan kotikentältä. Luksusta olikin suora lento Lappeenrannasta Malagaan! Monesti aikaisemmin olemme matkanneet ensin Helsinkiin: Lappeenrannasta lähtijöiden määrän mukaan joko pikkuautolla tai –bussilla. Tällä kertaa eräs herra matkusti edellisenä iltana Nummelasta Lappeenrantaan yöksi ja sitten kanssamme Espanjaan. Hän halusi niin kovasti tälle matkalle (takana aikaisemmin jo 3 BF matkaa) ettei välimatka ollut esteenä.

Malagaan saavuttiin noin 4,5 tunnin lennon jälkeen. Koneen ovella odotti kaksi pyörätuolia avustajineen matkalaisiamme. Kaikki kulkivat omin jaloin, mutta Malagan pitkät kävelymatkat ovat monelle liikaa. Siksi samaan hintaan on mahdollista varata pyörätuolikuljetus lentokentälle. Parin herran avustuksella poimin ryhmämme matkalaukut hihnalta. Ne oli helppo tunnistaa vihreiden rusettien avulla, joilla merkitsen aina laukut. Ihana lämpö tulvi kasvoille kun pääsimme ulos lentoasemalta! Olimme tuoneet auringon mukanamme Aurinkorannikolle! Meitä odottivatkin jo monille tutut kuskit Kari ja Olli autoineen.  Noin puolen tunnin kuluttua olimme perillä Fuengirolassa ja hotellissa.

Majoittumisen jälkeen lähdimme tutustumaan ympäristöön:  opeteltiin suorin reitti MediVITAL-klinikalle, jossa fysioterapiahoidot ja liikuntaryhmät tapahtuvat. Katsottiin myös mahdolliset aamupalapaikat ja läheinen supermarket. Osalle matkalaisista oli tärkeää nähdä jo tutut paikat: suomalainen kahvila oli tutulla paikallaan. Samalla reissulla menimme syömään matkapakettiin kuuluvan illallisen Rafaelin aukion laidalle. Aluksi kilisteltiin cavalla vapulle MediVITALin ja FYsio-Eskolan toimitusjohtajan Maikki Eskolan kanssa. Hyvä ruoka ja yhteisateria tapahtumana oli tosi mukava ja sai kiitosta. Muutenkin viikon aikana ruokailtiin monesti yhdessä tai erilaisissa ryhmissä vapaamuotoisesti. Moni matkalainen sanookin että yksin ei oli kiva syödä.

Viikon ohjelma on suunniteltu etukäteen, mutta siitä joustetaan ja sitä muokataan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Paikan päältä on mahdollista vuokrata myös liikkumisen apuvälineitä, esim. rollaattori tai sähkömopo.

Peruspäiväohjelma alkaa aamulenkillä klo 8.00. Halukkaat lähtijät ovat paikalla hotellilla ja tarvittaessa meitä ohjaajia on useampikin mukana. Osan kanssa voimme mennä reippaammin ja kauemmas, toisten kanssa kehoa avaavaa jumppaa pienen kävelyn jälkeen. Reippailun jälkeen maistuu hyvin aamupala.

Kymmeneltä on päivittäin yhteistapaaminen hotellilla: käydään läpi kuulumiset ja varmistetaan päivän ohjelma. Tämä tuntuu tuovan turvallisuutta matkalaisten keskuudessa.

Näiden lisäksi matkapakettiin jokaiselle kuuluu kaksi fysioterapiahoitoa, kaksi kehonhuolto/rentoustuntia, ohjausta ja  neuvontaa sekä retkipäivä. Fysioterapiaa on mahdollista saada myös useammin ja moni haluaakin sitä päivittäin. Ft voi sisältää manuaalisen hoidon lisäksi esim. jumppaa ja pulahduksen merenrannalla tai vesijuoksua hotellin uima-altaalla ohjatusti.

Retken olemme tehneet läheiseen Mijaksen vuoristokylään. Tutut kuskit veivät meidät turvallisesti perille ihanien maisemien halki. Perillä jakaannuimme pienempiin ryhmiin liikkumiskyvyn ja kiinnostuksen mukaan.  Yleensä sää on suosinut ja näköalapaikalta voi ihailla maisemia merelle asti. Vierailimme mm. kalliokappelissa ja aika kului mukavasti pienillä kujilla kierrellen. Nyt kävimme luomusuklaatehtaassakin ja etenkin naiset kiertelivät kauppoja. Yhdessä kokoonnuimme lounaalle. Retken jälkeen kehonhuolto teki hyvää päivästä väsyneelle kropalle. Loppurentoutuksessa joku saattoi torkahtaakin.

Matkalaiset liikkuivat myös omissa ryhmissään, kävivät mm taksilla Miramar-ostoskeskuksessa.

Viimeisenä iltana ruokailimme yhdessä hieman haikeana, kaikki hyvä loppuu aikanaan! Seuraavan matkan ajankohtaa kyseltiin jo ja alustavia varauksiakin tehtiin. Eräs herra sanoi että mukavaa ja turvallista lähteä matkalle kun on tuttu paikka ja tutut ihmiset! Viikon aikana saa kaikki hoidot saman katon alta. Omalla paikkakunnalla pitäisi etsiä monta eri paikkaa ja on  vaikeaa mennä kun on vieraita ihmisiä. Sitä paitsi se tulisi paljon kalliimmaksi ja veisi paljon aikaa. Buen Feeling – matkalla ketään ei jätetä yksin, kukaan ei ole liian hidas, ryhmän mukana toimii useampi henkilö jotta eriyttäminen onnistuu.

Matkalla olleiden kommentteja

-Parasta oli ystävällinen huolehtiminen ja rento meininki kaikessa

-Oli helppoa lomailla kun huolehdittiin

-Iloinen mieli ja kokonaisuus hyvä, kaikki hyvin järjestetty

-Arvostan sitä että kaikesta on huolehdittu etukäteen ja päivittäin kyseltiin vointia

-Suurenmoinen apua: kuljetus kentälle ja siellä apu, oma kuljetus kohteeseen ja siellä kaikki apu. On turvallista joten uskaltaa lähteä jatkossakin Buen Feeling-matkalle

-Viikon aikana lämpöä, aurinkoa ja liikuntaa. Vaikka välillä rääkätään niin se tekee hyvääJ.

-Yksin ei voisi eikä uskaltaisi matkustaa. Tutulle matkalle ja tuttujen ihmisten kanssa on helppoa ja turvallista matkustaa!

Syksyn Buen Feeling- hyvän olon matka Fuengirolaan on 13. – 20.11.17. Lähtö on Helsingistä, mutta järjestämme yhteiskuljetuksen Lappeenrannasta omakustannushintaan.

Lentokentille on mahdollista varata etukäteen pyörätuolikuljetus (kuuluu matkan hintaan). Malagan kentällä on pitkät matkat kulkea joten se voi helpottaa liikkumista lentomatkan jälkeen.

Lisätietoja seuraavasta matkasta Fysio-Eskolasta p. 0207 437 290 tai irmeli.petro@fysio-eskola.fi.


MediVITAL -klinikka sijaitsee Espanjan aurinkorannikolla, Fuengirolassa. Se tarjoaa asiantuntevia fysioterapia- ja muita terveyspalveluja. MediVITAL on myös AURON-partneri. Tervetuloa hoitamaan mieltä ja kehoa! Medivitaliin voit tutustua tarkemmin tästä.