BTB13-kantasoluaktivaattori vahvistaa ihoa ja lisää hiustenkasvua

BTB13 vahvistaa ihoa ja lisää hiustenkasvua. Suomalaisten mitokondriotautien ja ikääntymisen huippuyksikön tutkijoiden vetämän kansainvälisen ryhmän tuore tutkimus (Cell Metabolism 3.1.2012) osoittaa, että energia-aineenvaihdunnalla on odottamattoman suuri merkitys kantasolujen toiminnan säätelyssä. Mikäli kantasolu ei saa riittävästi energiaa, sen toiminta voi passivoitua tai häiriintyä. Häiriö voi johtaa vaikeisiin iho- ja hiusongelmiin, jopa hiustenlähtöön.

Oulun yliopistossa kehitetty ja laajasti patentoitu BTB13 suojelee kantasoluja ja antaa niille energiaa, jolloin uusien ja terveiden ihosolujen ja hiuksia synnyttävien hiustuppien tuotanto aktivoituu.

Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia ihosoluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkkeiden johdosta. Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, ja iho veltostuu sekä ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista. BTB13 voi kuitenkin palauttaa ihon luonnollisen toimintamekanismin. Iho uusiutuu jatkuvasti. Uudet ihosolut syntyvät jakautumalla kantasoluista.

BTB-esite

Kuka hyötyy? Kenelle?

  • Ikääntymisen merkit
  • Ohut iho
  • Couperosa tai atopia
  • Ruusufinni, akne
  • Arpien hoito
  • Esteettisen kirurgian jälkihoito
  • Kutina iho-ongelmissa
  • Limakalvovauriot
  • Vartalon muokkaus
  • Hiustenlähtö

Tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Kuvia hoitotuloksista

EkoPharma Professional

Yli 100 tuotteen valikoimasta löydät suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ihon- ja hiustenhoitoon. Fysio-Eskolasta löydät kasvojenhoitoon Tyrni, Vadelma, Mustaherukka ja Karpalo linjojen tuotteita sekä valikoidut ihonhoitotuotteet ja shampoot.

fi-natura Kaikille EkoPharma Professional -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista

Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle

Professional = ammattikosmetiikkasarja (kosmetologit, kampaajat)

ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

BTB13-hoidot nyt Fysio-Eskolasta

Ylelliset ja ihanat BTB13 hoidot nyt saatavilla Kunnon Kaupasta. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja voide. Kasvohoito voidaan tehdä joko BTB13 Anti Age tai Medical tuotteilla, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja tarpeesta. 

Hoidot tekee SKY - Cidesco -Kosmetologi Kaisa Lindqvist

KASVOHOIDOT

BTB-13 kasvohoito (max.75min)            80 €

EkoPharma kasvohoito (max. 75 min.  70 €

UUTUUS Kasvo stim ensimmäinen kerta 55 €

-viiden hoitokerran sarja 200 €

JALKAHOIDOT

Perinteinen jalkahoito tehdään EkoPharman luonnonmukaisilla tuotteilla. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien hoito, kovettumien poisto/kuorinta ja hieronta. Yhdessä kosmetologin kanssa suunnittelette osioiden painotuksen. Kynsien lakkaus on mahdollista asiakkaan omalla kynsilakalla. Hoidettu jalka on terve jalka!

Perinteinen jalkahoito (max. 90 min.)   65 €

SPA-jalkahoito (max 1h 45 min.)            95 €

Ylläpito jalkahoito (max 45 min.)           35 €

Elektrolymfa jalkakylpy (30min)             40 €

KÄSIHOITO

Tehdään EkoPharman tuotteilla. Sis. kuorinta, naamio, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus, viilaus, lakkaus ja hieronta.

Käsihoito (max. 45min)                            45 €

UUTUUS KAVITAATIO VARTALOLLE

alkaen 95 €

UUTUUS ALEXANDRIA SOKEROINTI 

Sääret 35 €

Kainalot 15 €

Bikilinja 25 €

Varaa aikasi Kunnon Kaupasta tai toimistostamme p. 0207 437 290