Tukisukat ja tuet asiantuntevasti Fysio-Eskolasta Lappeenrannasta

Meillä myynnissä lääkinnällisiä tukisukkia! Laadukkaat ja kestävät NapraRehab, Bauerfeind ja ZeroPoint -tukisukat alaraajojen laskimoverenkierron häiriöiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Oikean kokoiset ja oikealla paineella mitoitetut lääkinnälliset tukisukat takaavat alaraajojen paremman verenkierron.

Tukisukat sopivat

  • Istuma- ja seisomatyöntekijälle
  • Urheiluun ja liikkumiseen
  • Pitkille auto- ja lentomatkoille
  • Raskaana oleville
  • Suonikohjuista ja jalkojen turvotuksista kärsiville

Huom! Tukisukan teho ei ole ikuinen ja tukisukkien uusiminen kannattaa. Varmista oikea koko ja kompressioluokka, pelkkä kengän koko ei riitä.

Tukisukan mittaaminen

Suorita mittaus istuen tai seisten jalkapohja tasaisesti alustalla.

Mittauskohdat

  • Kengänkoko
  • Nilkan kapein kohta
  • Pohkeen levein kohta

Mikäli olet tilaamassa lääkinnällisiä kompressiosukkahousuja, mittaa myös reiden ympärys mahdollisimman ylhäältä. Jos sinulla on alaraajojen turvotusta, ota mitat aamusta heti herättyäsi. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy erilaisia Rehbandin tuotteita ja Zero Pointin elastisia tukia (mm. nilkka, polvi ja selkä) - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Bauerfeind on julkaissut 6.6.2016 yhteistyösopimuksen juoksija Alisa Vainion kanssa. Lue Bauerfeindin lehdistötiedote täältä.

Varmuusalushousut

Virtsankarkailu on yleinen vaiva, jota esiintyy kaikilla ikäluokilla esim. sairauden, raskauden, ikääntymisen tai jonkin muun syyn vuoksi.

Pestävät MediSet tuotteet sopivaan niin lievään, keskivaikeaan ja kuin vaikeaan karkailuun. 100 % puuvillasta valmistetut joustavat ja yli 200 pesukertaa kestävät asut naisille, miehille ja lapsille. Pitkäikäisinä ja helppohoitoisina ne ovat luontoystävällisiä ja jatkuvassa käytössä monin verroin kertakäyttöisiä tuotteita edullisempia, käyttömukavuutta unohtamatta.

Saksassa suomalaisella mitoituksella valmistetut markkinoiden laadukkaimmat ja imukykyisimmät varmuusasut istuvat ja säilyttävät mittansa pesukerroista toiseen. Moninkertaisen mikrokuitukankaan ansiosta asut ovat hiostamattomat, äänettömät ja mikä tärkeintä imevät jopa 250 ml (2,5 dl).

Nämä asut suovat liikkumisen vapauden olitpa ystävien seurassa, urheilemassa tai vain kävelylenkillä nauttimassa rennosta olosta - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä