Ajan­kohtaista

Tällä sivulla voit tutustua Fysio-Eskolan blogikirjoituksiin ja ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

Ravinto­lisät osana ravitse­musta ja kuntoutusta

10.11.2015
Anna Tähtinen

Elimistön normaalin toiminnan kannalta tarvitsemme riittävästi ravintoaineita, vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita. Maaperän köyhtyminen, lisä- ja säilöntäaineet, tuotteiden pitkälle prosessointi sekä ruoan tehotuotanto, ovat tehneet... Lue lisää »

Kiertävää huimausta, pahoin­vointia ja kömpelyyttä?

3.11.2015
Jonna Pesonen

Kiertävä huimaus, joka alkaa monesti aamuisin, matkapahoinvointi, kömpelyys, lukihäiriöt...  Kuulostaako tutulta? Hyvänlaatuinen asentohuimaus on hyvin yleinen vaiva, joka on kuitenkin vielä liian vähän diagnosoitu. Dosentti Tapani... Lue lisää »

Aktivoiva fysio­terapia on helppoa, hauskaa, tehokasta liikuntaa, missä terveellisyys tulee kaupan päälle – monelle se on myös kunto­liikuntaa

28.10.2015
Maarit Eskola-Heikkinen

Liike  on lääkettä – kun sen ottaa ja oikein annostelee Auton voi vaihtaa, mutta kroppaa ei. Siitäkin on hyvä pitää huolta. – Eikä tarvitse olla sairas, voidakseen paremmin! Usein asiakkaat tulevat fysioterapeutin... Lue lisää »

LANTION­POHJAN FYSIO­TERAPIA – apua moneen vaivaan

20.10.2015
Irmeli Petro

Virtsan/ulosteen pidätysongelmat, kiputilat, synnytyksestä toipuminen ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus ovat yleisimmät lantionpohjan fysioterapiaan hakeutumisen syyt. Kipua voi olla selän, lantion tai häntäluun alueella tai kipu voi... Lue lisää »

Hallitseeko kipu elämääsi? Käytätkö päivittäin särky­lääkkeitä?

13.10.2015
Tuula Taina

Tyypillinen niska-hartialihasjännitys aiheuttaa usein päänsärkyä ja lihassärkyä, olkapään jännetulehduskipu herättää öisin, varpaisiin asti säteilevä ischias-selkäsärky vie toiminta- ja työkyvyn, polvinivelen nivelrikkokipu... Lue lisää »