Ajan­kohtaista

Tällä sivulla voit tutustua Fysio-Eskolan blogikirjoituksiin ja ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

Aktivoiva fysio­terapia on helppoa, hauskaa, tehokasta liikuntaa, missä terveellisyys tulee kaupan päälle – monelle se on myös kunto­liikuntaa

28.10.2015
Maarit Eskola-Heikkinen

Liike  on lääkettä – kun sen ottaa ja oikein annostelee Auton voi vaihtaa, mutta kroppaa ei. Siitäkin on hyvä pitää huolta. – Eikä tarvitse olla sairas, voidakseen paremmin! Usein asiakkaat tulevat fysioterapeutin... Lue lisää »

LANTION­POHJAN FYSIO­TERAPIA – apua moneen vaivaan

20.10.2015
Irmeli Petro

Virtsan/ulosteen pidätysongelmat, kiputilat, synnytyksestä toipuminen ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus ovat yleisimmät lantionpohjan fysioterapiaan hakeutumisen syyt. Kipua voi olla selän, lantion tai häntäluun alueella tai kipu voi... Lue lisää »

Hallitseeko kipu elämääsi? Käytätkö päivittäin särky­lääkkeitä?

13.10.2015
Tuula Taina

Tyypillinen niska-hartialihasjännitys aiheuttaa usein päänsärkyä ja lihassärkyä, olkapään jännetulehduskipu herättää öisin, varpaisiin asti säteilevä ischias-selkäsärky vie toiminta- ja työkyvyn, polvinivelen nivelrikkokipu... Lue lisää »

Jalka­treeni auttoi – enää Pentti ei horju kävellessä!

2.10.2015
Maiju Mantere

Pentti oli nuorena urheilullinen ja vahva mies. Urheilullinen hän on nykyäänkin 76-vuotiaana, mutta kokee, että lihasvoimat ja tasapaino ovat kadoksissa. Päivittäiset, pitkätkin  kävelylenkit sujuvat vielä toistaiseksi ilman... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 9 10 11 Seuraava »