Kosme­tologin palvelut Lappeen­rannassa

Ihonhoito­tuotteet ja kasvo­hoidot

Fysio-Eskolan KunnonKauppa tarjoaa laadukkaita tuotteita ihon hyvinvointiin. Valikoimaamme kuuluvat kantasoluja aktivoivat BTB13-valmisteet ja -hoidot. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Lappeenrannassa! 

Kosmetologiset ihonhoitopalvelut Kaisa Nisonen. Ajanvaraus osoitteessa https://vello.fi/kunnonkauppa/

Jalkahoidot tekee Jalkojenhoitaja, sairaanhoitaja Merja Kosonen. Ajanvaraus puh 020 743 7290.

BTB13 - Kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio
 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
 • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

 

Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia ihosoluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkkeiden johdosta. Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, iho veltostuu ja ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia, kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista. BTB13 voi kuitenkin palauttaa ihon luonnollisen toimintamekanismin. Iho uusiutuu jatkuvasti, ja uudet ihosolut syntyvät jakautumalla kantasoluista.

Valikoimasta löytyy tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Valitse BTB13, jos sinua vaivaavat

Ikääntymisen merkit Ohut iho Couperosa tai atopia Ruusufinni, akne Arpien hoito

 • Ikääntymisen merkit
 • Ohut iho
 • Couperosa tai atopia
 • Ruusufinni, akne
 • Arpien hoito

Esteettisen kirurgian jälkihoito Kutina iho-ongelmissa Limakalvovauriot Vartalon muokkaus Hiustenlähtö

 • Esteettisen kirurgian jälkihoito
 • Kutina iho-ongelmissa
 • Limakalvovauriot
 • Vartalon muokkaus
 • Hiustenlähtö

BTB13 Pro-Age hoitolinja muodostaa tehokkaan suojan ikämuutoksille

  BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta BTB13 Medical  hoitolinja korjaa ja uudistaa ihoa   BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta BTB13 Sensitive hoitolinja vahvistaa ja rauhoittaa   BTB13™ Sensitive-hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta. Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

 • BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää
 • A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit
 • Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa
 • Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita
 • Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

BTB13 Medical  hoitolinja korjaa ja uudistaa ihoa


 
BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

 • BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää
 • A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit
 • Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa
 • Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita
 • Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

BTB13 Sensitive hoitolinja vahvistaa ja rauhoittaa • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää
 • A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit
 • Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa
 • Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita
 • Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

Eko­Pharma Helsinki

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteiden jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset: kosmetologit ja parturi-kampaajat. 

Herukka-hoitolinja

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa


Hellävarainen Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös ärtyneen ihon hoidossa. Mustaherukan vitamiinit ja sen siemenöljyn ihanteelliset omega rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Tyrni-hoitolinja

Tyrni-hoitolinja uudistaa ja kiinteyttää ihoa

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age -peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Vadelma -hoitolinja

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa

Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelma sisältää kosteuttavia aineisosia, sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet hoitavat ja suojaavat ihoa. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon oman hyaluronihapon toimintaa. Lapista poimittu tupasvilla on kotimainen tehokosteuttava raaka-aine, joka suojaa ja hoitaa ihoa.

Karpalo-hoitolinja

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Karpalo-hoitolinja sisältää ihon talintuotantoa sekä pH:ta tasapainottavia ainesosia. Piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Karpalo-hoitolinjaan kuuluvat myös herkälle iholle ja ruusufinnille kehitetyt erikoishoitotuotteet.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää 95–100%.
Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet  sopivat myös vegaaneille.
EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

BTB13-hoidot  Fysio-Eskolasta

Ylelliset ja ihanat BTB13-hoidot ovat nyt saatavilla Fysio-Eskolan KunnonKaupasta. Kosmetologin tekemään hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja voide. Kasvohoito voidaan tehdä joko BTB13 ProAge-, Medical tai Sensitive-tuotteilla, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja tarpeesta. BTB13 ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely

Mikroneulaus on tekniikka jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman ja nuorekkaamman ihon. Mikronaulauksella hoidetaan juonteita, ryppyjä, veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Hoito sopii myös couperosaiholle, vahvistaen sitä. Mesoterapiassa imeytetään BTB13 seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon ja näin saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyalyronihaposta.

Kasvo­hoidot

 • BTB-13 skin therapy, ihotyypin mukainen (max. 75 min) 80 €
 • EkoPharma-kasvohoito (max. 75 min) 70 €
 • Mikroneulaus kasvot 134 €
 • Virkistävä kasvohoito 60 min 60 €
 • Rentouttava kasvohoito 60 min 60 €
 • Nuoren ensimmäinen kasvohoito (max 60 min) 55 €
 • Kasvohieronta (max 30 min) 35 €
 • Kasvo-stim, ensimmäinen kerta 55 €
  • Viiden hoitokerran sarja 200 €

Kestovärit

 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys yhdessä 28 €
  hoidon yhteydessä 15 €
 • Ripsien tai kulmien kestovärjäys 22 €
  hoidon yhteydessä 12 €
 • Kulmien siistiminen (hoidossa sis. hintaan) 15 €

Jalka­hoidot

Perinteinen jalkahoito tehdään EkoPharman luonnonmukaisilla tuotteilla. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien hoito, kovettumien poisto ja kuorinta sekä hieronta. Osioiden painotus suunnitellaan yhdessä kosmetologin kanssa. Kynsien lakkaus on mahdollista asiakkaan omalla kynsilakalla. Hoidettu jalka on terve jalka!

 • Perinteinen jalkahoito (max. 90 min) 65 €
 • Ylläpito jalkahoito (max 45 min) 49 €
 • Elektrolymfa jalkakylpy (30 min) 40 €
  •  Viiden hoitokerran sarja 150 €

Käsi­hoito

Käsihoito tehdään EkoPharman tuotteilla. Hoito sisältää kuorinnan, naamion, kynsinauhojen siistimisen, kynsien leikkauksen, viilauksen, lakkauksen ja hieronnan.

Käsihoito (max. 45 min) 45 €
Pikakäsihoito (muun hoidon yhteydessä) 20 €

Kavitaatio vartalolle

 • Alkaen 125 €

EkoPharma-sokerointi

 • Sääret tai reidet 35 €
 • Koko jalat 60 €
 • Kainalot 20 €
 • Bikilinja 30 €
 • Ylähuuli 10 € / 7 €
 • Kasvot, useampi alue 15 € / 10 €

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!