Aktivoivan fysioterapian ryhmät

Fysio-Eskola tarjoaa ennaltaehkäisevää ja hoitavaa ryhmäharjoittelua. Liikuntaryhmissämme tavoitteena on niska-hartia- ja selkävaivojen hoitaminen mielekkään liikunnan avulla. Pienryhmäliikunta on mukava ja turvallista fysioterapeutin ohjaamana. Neuvomme selkeät liikkeet, joilla edistät kehosi hyvinvointia ja harjoitat lihaksia ja liikemalleja. Selkärangan liikkuvuuden ja lihasten notkeuden ylläpito on perusta vahvalle ja toimintakykyiselle keholle.

Monet ryhmäläisemme ovat huomanneet hartioiden ja selän pysyvän kunnossa säännöllisen ja järkevän liikunnan avulla. Pienryhmissä tunnet liikunnan ilon ja löydät hyvän olon. Ryhmät sopivat erinomaisesti myös raskaana oleville ja vastasynnyttäneille naisille. Ryhmissä on yleisenä maksukäytäntönä kausimaksu. Sitoutuessasi valitsemaasi ryhmään yhdeksi kaudeksi (syksy tai kevät), sinulla on oikeus korvata mahdolliset poissaolot toisissa ryhmissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aktivoivan fysioterapian ryhmämaksuihin voit käyttää myös seuraavia liikuntaseteleitä: Smartum, Sporttipassi, Eazybreak,Tyky-online ja Ticket Mind&Body (Huom. Liikuntaseteleillä ei voi maksaa yksilöfysioterapiakäyntejä.)


Uuden ryhmäkirjeemme löydät täältä

Aktivoivan fysioterapian ryhmät, syksy 2017

HINNAT 
Ma 14.8.-18.12. 19 kertaa 266 €
Ti 15.8.-19.12 19 kertaa 266 €
päiväryhmä 19x 212 €
Ke 16.8.-20.12. 18 kertaa 252 €
To 17.8.-21.12. 19 kertaa 266 €
päiväryhmä 19 x 212 €
allasryhmä 19 x 313,50 €
Pe 18.8.-22.12. 19 kertaa 266 €
La 19.8.-16.12. 18 kertaa 252 €
Tilaustunti 115 € /vakituisena 95 €

Ryhmäetu: toinen vakituinen ryhmä -50 %. 

Maksuedun -10 € saa kun maksaa kauden koko summan 1 erässä PANKKISIIRROLLA elokuussa.

Ryhmissä on vielä tilaa. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi.

Lue blogikirjoituksemme aktivoivan fysioterapian ryhmistämme täältä

Lue blogikirjoituksemme SenioriVoima -kurssista täältä

Suosittele meitä

Ryhmät

 • PhysioFit
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Shindo
 • PhysioPilates/Kehonhallinta
 • Kehonhuolto
 • Kunnon Laiteharjoittelu/Ole-treeni
 • Allasjumppa
 • ÄitiKeHo
 • Yin-jooga

Ryhmäaikataulu

Aktivoivan fysioterapian ryhmät

PhysioFit

PhysioFit on avain hyvään oloon! Tunnilla harjoitetaan reipasta, hypytöntä liikuntaa musiikin tahdissa. Helpot jumppaliikkeet sopivat myös aloittelijoille ja pienessä ryhmässä saat yksilöllistä ohjausta. Suosittelemme tuntia yksilöllisen fysioterapian jatkoksi, jolloin hoitotulokset vahvistuvat. Tunti voi olla myös ennaltaehkäisevää ja työkykyä ylläpitävää. Ryhmään voi tulla myös lääkärin lähetteellä, jolloin sairasvakuutus korvaan osan.

Tuntiin sisältyvät lämmittely, pulssin kohotus, vartalolihasvoima, venyttely ja liikkuvuus, tunti päättyy niska-hartiaseutua rentouttaviin liikkeisiin ja loppurentoutukseen.

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallinen harjoittelu on enemmän kuin kuntosali! Harjoittelu on hauskaa, tehokasta ja turvallista lihaskuntoharjoittelua. Alkulämmittelyn jälkeen treenataan kuntopiiriä, mm. käsipainoilla ja vetolaitteilla. Toiminnallinen harjoittelu perustuu funktionaalisiin harjoitteisiin, jolloin harjoittelusta on hyötyä myös arkielämässä.

Fysioterapeutin ohjauksessa tiedät mitä teet ja harjoittelu on liikeopillisesti oikein. Tunnin lopuksi ohjataan rentouttavat venytykset. Harjoittelun tavoitteena on myös liikkuvuus ja venyvyys, ei pelkkä voima.

Shindo

Shindo Bodywork -rentoutusharjoitus pohjautuu japanilaisiin meridiaanivenytyksiin, jotka toteutaan ohjaajan avustamana. Pitkien venytyksien tavoitteena on koko kehon ja mielen rentoutuminen. Shindo sopii hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille ja on muun harjoittelun lisänä todella hyödyllistä. Shindo on aktiivisille kuntoilijoille täydentävää lihashuoltoa.

Ryhmäläisten kommentteja: "työpäivä nollautuu, yöuni rauhallista ja syvää, kaupan päälle kroppa notkistuu". Tervetuloa pysähtymään ja rentoutumaan! Shindo-tunnit järjestetään maanantaisin klo 18.45 ja torstaisin klo 19.30.

PhysioPilates/Kehonhallinta

PhysioPilates/Kehonhallinta on selkeästi Body & Mind -tunti ja kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. PhysioPilates-ohjaaja on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. PhysioPilates hyödyntää fysioterapia-alan nykytutkimuksia mm. biomekaniikasta, tämä takaa liikeopillisesti oikeanlaisen harjoittelun.

Tunnin sisällön perustana ovat Pilates- ja Janda-menetelmät sekä vartalolihasten harjoittelun perusteet. Ryhmän tempo on rauhallinen, mutta liikeet ovat tehokkaita vartalon voima ja kestävyyttä lisääviä. Harjoittelun tavoitteena on löytää vartalon syvät, ryhtiä tukevat lihakset ja oppia hengittämään ja aktivoimaan lihakset oikein. Tuloksena on hyvä toiminnallinen ryhti ja vahva keskivartalo. Ryhmä soveltuu hyvin tuki- ja liikuntaelinoireisille.

Nyt myös nuorille oma ryhmä Nuorten Pilates, tunti soveltuu erityisesti nuorelle, jolla on ryhdin kanssa ongelmia, päänsärkyä, lukee tai istuu paljon tietokoneen äärellä tai muiden liikuntaharrastusten tueksi.

Kehonhuolto

Tervetuloa rauhalliselle ja kevyelle tunnille! Kehonhuolto-tunnilla tehdään liikkuvuutta ja lihasten elastisuutta lisääviä liikkeitä, tästä ryhmästä on helppo aloittaa liikkuminen! Paljon perusliikkeitä etenkin keskivartalolle. Tunnin jälkeen olo on vetreä ja vireä. (Senioreille on oma Kehon huolto -tunti torstaisin klo 12.00.) Kehonhuolto sopii myös toipilaille ja muun aktiivisemman harjoittelun lisäksi.

Kunnon Laiteharjoittelu / Ole treeni

Ohjattu Ole-treeni on kuntosalilaitteilla tapahtuva ohjattu tunti, joka sisältää yhteisen alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyt. Ryhmässä korostuu yksilöohjaus.

Valvottu Ole-treeni

Valvottu Ole-treeni on kuntosalilaitteilla tapahtuva itsenäinen treeni. Ensimmäisellä kerralla henkilökohtainen käynti, jossa laaditaan yksilöllinen kuntosaliohjelma. Jatkuu itsenäisenä harjoitteluna kuntosalilaitteilla. Valvotuilla Ole-treeni-aikoina ohjaaja on paikan päällä ja antaa tarvittaessa ohjausta ja neuvontaa.

2017 Tammikuu -->

Valvottu Oletreeni ajat:

Ma 12-14

Ke 11-13

La 9-11

JOKA aikajakson alkaessa mahdollisuus ohjattuun alkuverkkaan.

Hinta:

80€ 10x tai kuukausikortti 60€.

Oman ohjelman teko 60€.

Allasjumppa

Pienryhmässä tapahtuva allasjumppa on tehokasta ja nivelystävällistä liikuntaa. Allasjumppa sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden, sykkeen kohotusta sekä loppuvenyttelyt. Liikkeet tehdään vaihdellen joko ilman välineitä tai hakemalla tehostusta erilaisin välinein ja vastuksin. Mukaan mahtuu niin kokenut jumppaaja kuin vasta-alkajakin. Tarjolla sekä naisten ryhmä että sekaryhmä.

Löydä ryhti ja keskivartalo!

Ryhmä maanantaisin klo 17.30 ja torstaisin klo 10.00. Voit aloittaa koska vain.

Hinta: 10x = 130 euroa

 • Liikuntaryhmä raskaana oleville ja synnyttäneille
 • Pienryhmässä harjoittelet oikein raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen

 • Ryhmään voit tulla koko raskauden ajan tai jälkitarkastuksen jälkeen

 • Vahvistetaan keskivartalon tukilihaksia, opetellaan käyttämään lantionpohjan lihaksia sekä huomioidaan suorien vatsalihasten erkaantuma

  Ohjaajana fysioterapeutti Nora Cedergren

Uutuus ryhmä syyskuun alusta!

Ryhmät alkavat syyskuun alusta tiistaisin ja torstaisin 

 • Yin-joogalle ominaista on pitkäkestoiset venytykset, se on hyvin hidasta ja mediatiivista
 • Harjoituksissa keskitytään lihasten venyttämisen lisäksi sidekudosten venyttämiseen ja vahvistamiseen

 • Apuna harjoituksessa käytetään joogatyynyä, joogatiiltä ja joogavyötä

 • Yin-Jooga sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti aivan kaikille. Lisäksi se toimii hyvänä palauttavana harjoituksena urheilijoille

SenioriVOIMA

Istumisesta nousuun ja arjessa pärjäämiseen tarvitset lihasvoimaa!

Kurssin tavoitteena on vahvistaa lihaksia sekä kehittää vartalon hallintaa ja tasapainoa, jotta keho pysyy kunnossa ja mieli virkeänä.

Aluksi isokineettinen reisivoimien mittaus, jonka pohjalta teemme henkilökohtaisen treeniohjelman salillemme ja kotiin. Viikon aikana on kaksi ohjattua treeniä ja kaksi kotitreeniä. Treeneissä keskitytään lihasvoiman vahvistamiseen varsinkin jalkoihin ja käsiin sekä vartalon hallintaa ja tasapainoa. Isokineettinen loppumittaus kertoo treenien tuloksellisuuden.

Kurssi alkaa fysioterapeutti Maiju Mantereen haastattelulla, jossa varmistetaan ohjelman soveltuvuus.

SenioriVOIMAan voit tulla mukaan koska vaan! Ajankohdat ma klo 14.00 ja pe klo 14.00.

Hinta: mittaukset ja treenikerrat yht. 375 euroa. Kurssi kestää 12 viikkoa

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu jo tänään, puh 0207 437 290

SELKÄVOITTO/NISKALENKKI-TEEMAKURSSI

Seuraava Selkävoittokurssi alkaa ti 11.4 Ilmoittaudu tästä

Kerran viikossa kuuden viikon ajan, hinta 125 €

Ryhmä on tarkoitettu joko selkäongelmista ja selästä aiheutuvista alaraajaongelmista kärsiville tai niskahartiaseudun, olkapään ja rintarangan ongelmista kärsiville henkilöille.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa kuuden viikon ajan. Ryhmään otetaan enintään kahdeksan henkilöä, tämä takaa yksilöllisen ohjauksen ja jokaiselle sopivien harjoitteiden valitsemisen.

Ryhmä on kehitetty helpottamaan mm. seuraavia oireita; päänsärky, hartiaseudun kiputilat, raajojen puutumis- ja kipusäteilyongelmat sekä selän kivut. Tavoitteena on luonnollisen hyvän asennon löytyminen sekä selkää ja lantiota tukevien syvien lihasten aktivoituminen. Kurssi sopii erinomaisesti selkäleikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Niin, että pärjäät paremmin arjessasi!

Ennen ryhmään tuloa suosittelemme fysioterapeutin tekemää alkututkimusta, jossa kartoitetaan tilanteesi ja varmistetaan se, että ryhmä on juuri sinulle sopiva.

Kysy lisää!

p. 0207 437 290

KEHO-INTENSIIVIKURSSI

Kesto n. 2h, hinta 39,50€

Kehon kokonaisvaltaisen hallinnan kurssi, jossa pääteemoina kokonaisryhdin hallinta, lantion asennon merkitys, keskivartalo ja syvä lihaskorsetti / lantionpohjan merkitys, oikea hengitystekniikka, hartiarenkaan hallinta ja toiminta, alaraajat, kävely ja lihaskireydet.

Ryhmään otetaan enintään kahdeksan henkilöä, tämä takaa yksilöllisen ohjauksen ja jokaiselle sopivien harjoitteiden valitsemisen.

Intensiivikurssin tavoitteena on hyvän ryhdin ja luonnollisen asennon löytyminen sekä kehon hallinnan ja tukilihasten aktivoituminen niin, että pärjäät paremmin arjessasi! Kurssin jälkeen voit osallistua PhysioPilates/KehonHallinnan-ryhmäliikuntatunneille.

Seuraava Keho-intensiivikurssi on la 1.4.

Ilmoittaudu toimistoon tai tästä!

Olkapääryhmä tarkoitettu olkapään ongelmista kärsiville henkilöille. Ryhmään voi osallistua fysioterapeutin alkututkimuksen jälkeen, jolloin varmistetaan ryhmään soveltuvuus ja paras mahdollinen hyöty.

Ryhmän tavoitteena on lisätä osallistujien tietoa oireiden syntymisestä ja hoidosta, motivoida harjoitteluun. Harjoitteilla vahvistetaan olkapään tukilihaksia, parannetaan lavanhallintaa sekä olkapään että rintarangan alueella. Harjoittelussa edetään nousujohteisesti. Jokaisella kerralla kukin osallistuja saa harjoitteet, joilla harjoittelee seuraavaan tapaamiseen asti. Viimeisellä tapaamisella käydään läpi vielä harjoitteet joita jokainen omakohtaisesti jatkaa.

Ryhmään otetaan maksimissaan kahdeksan henkilöä. Tämä takaa yksilöllisen ohjauksen ja kullekin sopivien harjoitteiden valitsemisen. Ryhmää ohjaa Auron olkapääryhmä -koulutuksen saanut fysioterapeutti.

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa kerran viikossa

Seuraava Olkapääkurssi alkaa tiistaina 18.4. Voit ilmoittautua mukaan tästä!

Olkapääryhmän hinta on 165 euroa.