Fysioterapia­palvelut Lappeen­rannassa

Monipuolista fysioterapia-alan osaamista

Fysio-Eskola tarjoaa avuksesi fysioterapia-alan vankat ammattilaiset. Toimimme aina asiakkaidemme parhaaksi jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kysy myös kotikäyntimahdollisuutta!

Runsas valikoima fysikaalisia hoitoja

Tarjoamme erilaisia hieronta- ja fysioterapiapalveluita monipuolisesti. Palveluihimme kuuluvat lisäksi erikoishoidot, kuten akupunktio, elektrolymfa sekä asentohuimauksen hoito. Voit varata ajan vastaanotollemme joko puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Ota yhteyttä!

Voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman.

Mitä on fysioterapia?

Fysioterapiassa pyritään ylläpitämään ja parantamaan ihmisen toimintakykyä, liikkumista ja terveyttä. Fysioterapiaan voit hakeutua jonkin toimintarajoitteen tai kivun vuoksi. Yleisimpiä vaivoja fysioterapiaan hakeutumiseen ovat mm. niska-hartiaseudun ongelmat, rintarangan ja alaselän kipu, säteilyoireet, tenniskyynärpää, olkapää, lonkka - ja polvivaivat, nivelrikko, huimaus sekä leikkauksen jälkeinen kuntoutustarve.

Alkututkimuksen pohjalta laadimme fysioterapiasuunnitelman. Fysioterapia voi sisältää ohjausta ja neuvontaa, manuaalista ja fysikaalista terapiaa sekä liike- ja harjoitteluterapiaa.

Varaa aika fysioterapeutin alkututkimukseen