Ajan­kohtaista

Tällä sivulla voit tutustua Fysio-Eskolan blogikirjoituksiin ja ajankohtaisiin asioihin. Ota yhteyttä!

Fysio-Eskolan TerveJalka -klinikka pe 6.4. klo 12-18 Kauppakeskus Weerassa

4.4.2018

Olemme mukana pe 6.4. klo 12-18 Kauppakeskus Weerassa Pop up -kauppatapahtumassa. Tule kokeilemaan GameReady ja Med4 Elite yhdistelmähoitoa - Uusin teknologia vammojen ja leikkausten jälkeiseen hoitoon. - Kylmähoito, lämpöhoito... Lue lisää »

La 24.3. klo 11-13 PhysioPilates-infotunti raskaana oleville ja synnyttäneille

19.3.2018

Tietoa ja tekemistä tavoitteena löytää ryhti ja keskivartalo! Tunti suunnattu raskaina oleville ja synnyttäneille (ei haittaa vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo pidempi aika) Voit tulla lapsen kanssa! Liikunta... Lue lisää »

Selkä - tukipilari vai heikko lenkki?

21.2.2018
Maria Heikkinen

Selkä – tukipilari vai heikko lenkki? Selkäranka pitää meidät pystyssä ja toimii kehon tukipilarina. Alaselkää voisi kuvata vartalon taitekohdaksi, koska sen tehtävä on taivuttaa vartaloa ja kannatella ylävartalon kuormaa... Lue lisää »

La 24.2. Synnyttäneiden PhysioPilates-infotunti

14.2.2018

Synnyttäneiden PhysioPilates-infotunti - tietoa ja tekemistä tavoitteena löytää ryhti ja keskivartalo! Tunti suunnattu synnyttäneille (ei haittaa vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo pidempi aika) Tehokasta ja turvallista... Lue lisää »

Vinkit talvi-ihonhoitoon

13.2.2018
Sofia Havela

Talvella iho joutuu koetukselle, etenkin kylmyys ja viima saavat ihon helposti kuivumaan. Kosmetologimme Sofia Havela listaa viisi vinkkiä ihon hoitoon, joiden avulla saat hoidettua ihoasi hellävaraisesti: 1.    Muista... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 6 Seuraava »