Tempur-tuotteet Lappeenrannassa

Tempur muotoutuu kehosi mukaan

Uni on elintärkeää terveydellemme. Siksi sijoitus parempaan nukkumiseen on sijoitus myös omaan hyvinvointiisi. Jo miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa nauttivat Tempur-materiaalin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja niiden takaamasta paremmasta unenlaadusta. Tempur muotoutuu juuri sinun vartalosi muotojen mukaan ja tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä.

Siirrä selkä- ja niska­kivut historiaan

Meillä voit kokeilla Tempur-tyynyjä ja -patjoja, joista autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tempur-tyynyt

Tempur-tyynyt

TEMPUR Original -tyyny


TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka haluavat tyynyltä ergonomisempaa nukkumisasentoa ja tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen. Tyyny sopii parhaiten kylkinukkujalle. Original-tyynyn kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja.

TEMPUR Millennium -tyyny


TEMPUR Millennium -tyynyn eteenpäin kallistuva reuna ja keskisyvennys antavat ihanteellisen tuen selkä- ja kylkinukkumiseen. Tyynyä suositellaan etenkin niskasäryistä kärsiville ja kaikille, jotka tarvitsevat tyynyltä voimakasta ja egonomista tukea.

TEMPUR Traditional EasyClean -tyyny

TEMPUR Traditional EasyClean -tyyny täysin pestävä TEMPUR-tyyny! Tyynyn on valmistettu uudenlaisesta TEMPUR EasyClean™-materiaalista, joka mahdollistaa tyynyn pesun sekä rumpukuivaamisen. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja tyyny voidaan konepestä 60°C -asteessa sekä rumpukuivata kaksi tuntia kerrallaan. Tyyny on täysin allergeenivapaa ja tyynyn päällinen on Oeko-Tex® 100 sertifioitu. Tyynyn koko 60x50 ja valittavana on kolme tunnetta: Soft (pehmeä), Medium (puolipehmeä) ja Firm (jämäkkä).

TEMPUR Ombracio

TEMPUR Ombracio -tyyny sopii mihin tahansa nukkumisasentoon, jopa vatsanukkumiseen. Tyynyn  Siivekäs muoto rentouttaa lihaksia sekä tukee niskaa ja hartioita. Ainutlaatuinen TEMPUR-rouhe muotoutuu tukemaan nukkumistasi täydellisesti. Tyynyn hengittävä 3D-päällinen on irrotettavissa ja vesipestävä.

TEMPUR Cloud -tyyny

TEMPUR Cloud -tyyny on optimaalisesti pehmeä ja tukea antava tyyny. TEMPUR Extra Soft -materiaali tekee tyynystä ylellisen pehmeän ja mukavan. Tyynyn koko 60x50 ja päällinen irrotettavissa konepesua varten.