Tempur-tuotteet Lappeenrannassa

Tempur muotoutuu kehosi mukaan

Uni on elintärkeää terveydellemme. Siksi sijoitus parempaan nukkumiseen on sijoitus myös omaan hyvinvointiisi. Jo miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa nauttivat Tempur-materiaalin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja niiden takaamasta paremmasta unenlaadusta. Tempur muotoutuu juuri sinun vartalosi muotojen mukaan ja tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä.

Siirrä selkä- ja niska­kivut historiaan

Meillä KunnonKaupassa voit kokeilla Tempur-tyynyjä ja -patjoja, joista autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tempur-tyynyt

TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Original


TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka haluavat tyynyltä ergonomisempaa nukkumisasentoa ja tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen. Tyyny sopii parhaiten kylkinukkujalle. Original-tyynyn kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja.


TEMPUR Original tyynyjen hinnat:

  • Original S 119,-
  • Original M 129,-
  • Original L 139,-
TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Millenium


TEMPUR Millennium -tyynyn eteenpäin kallistuva reuna ja keskisyvennys antavat ihanteellisen tuen selkä- ja kylkinukkumiseen. Tyynyä suositellaan etenkin niskasäryistä kärsiville ja kaikille, jotka tarvitsevat tyynyltä voimakasta ja egonomista tukea.


TEMPUR Millenium tyynyjen hinnat:


  • Millenium S 129,-
  • Millenium M 139,-
  • Millenium L 149,-
TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR North


TEMPUR North -tyyny on optimaalisesti pehmeä ja tukea antava. TEMPUR ES Extra Soft -materiaali tekee tyynystä ylellisen pehmeän ja mukavan. Tyynyn koko on 60x50 cm ja päällinen irrotettavissa konepesua varten. Päällinen valmistetty Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa että tuote on testattu eikä aiheuta terveydelle haittaa.


TEMPUR North -tyyny 187,-

TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Easy Clean


TEMPUR® EasyClean™ -tyyny on ensimmäinen täysin pestävä TEMPUR-tyyny. Tyyny on valmistettu uudenlaisesta TEMPUR EasyClean™-materiaalista, joka mahdollistaa tyynyn pesun sekä rumpukuivaamisen. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja tyyny voidaan konepestä 60 asteessa sekä rumpukuivata kaksi tuntia kerrallaan.

Saatavana pehmeä, puolikova ja jämäkkä vaihtoehto.


TEMPUR Easy Clean-tyyny 187,-TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Ombracio


TEMPUR Ombracio -tyyny sopii mihin tahansa nukkumisasentoon, jopa vatsanukkumiseen. Tyynyn Siivekäs muoto rentouttaa lihaksia sekä tukee niskaa ja hartioita. Ainutlaatuinen TEMPUR-rouhe muotoutuu tukemaan nukkumistasi täydellisesti. Tyynyn hengittävä 3D-päällinen on irrotettavissa ja vesipestävä.


TEMPUR Ombracio-tyyny 183,-