Tempur-tuotteet Lappeenrannassa

Tempur muotoutuu kehosi mukaan

Uni on elintärkeää terveydellemme. Siksi sijoitus parempaan nukkumiseen on sijoitus myös omaan hyvinvointiisi. Jo miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa nauttivat Tempur-materiaalin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja niiden takaamasta paremmasta unenlaadusta. Tempur muotoutuu juuri sinun vartalosi muotojen mukaan ja tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä. TEMPUR-tyynyissä on uusi SmartCool päällinen, joka poistaa kehon ylimääräistä lämpöä pitäen olosi mukavan viileänä ja raikkaana läpi yön.

Siirrä selkä- ja niska­kivut historiaan

Meillä KunnonKaupassa voit kokeilla Tempur-tyynyjä ja -patjoja, joista autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit saada tyynyn myös kotiin testiin muutamaksi yöksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tempur-tyynyt

TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Original

 

TEMPUR Original -tyynyä suositellaan etenkin niille, jotka haluavat tyynyltä ergonomisempaa nukkumisasentoa ja tarvitsevat niskalle voimakkaan tuen. Tyyny sopii parhaiten kylkinukkujalle. Original-tyynyn kaareva muotoilu tukee luonnollisesti niskan, pään ja hartiaseudun muotoja. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

TEMPUR Original tyynyjen hinnat:

  • Original S 129,-
  • Original M 139,-
  • Original L 149,-
TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Millenium

 

TEMPUR Millennium -tyynyn eteenpäin kallistuva reuna ja keskisyvennys antavat ihanteellisen tuen selkä- ja kylkinukkumiseen. Tyynyä suositellaan etenkin niskasäryistä kärsiville ja kaikille, jotka tarvitsevat tyynyltä voimakasta ja egonomista tukea. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

TEMPUR Millenium tyynyjen hinnat:

 

  • Millenium S 139,-
  • Millenium M 149,-
  • Millenium L 159,-
TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Sonata

 

TEMPUR Sonata -tyyny sisältää ainutlaatuista TEMPUR Super Soft -materiaalia, joka täydentää tyynyn ergonomista muotoilua. Sonatan hienovarainen, niskaa ja hartioita syleilevä kaarre tarjoaa aktiivista tukea ja ohjaa sinut anatomisesti oikeaan asentoon, vaikka vaihtaisit kylkeä yön aikana. Saatavilla kolmessa eri korkeudessa. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

TEMPUR Sonata tyynyjen hinnat:

 

  • Sonata S 183,-
  • Sonata M 189,-
  • Sonata L 195,-

 

TEMPUR tyynyt KunnonKaupasta

TEMPUR Ombracio

 

TEMPUR Ombracio -tyyny sopii mihin tahansa nukkumisasentoon, jopa vatsanukkumiseen. Tyynyn Siivekäs muoto rentouttaa lihaksia sekä tukee niskaa ja hartioita. Ainutlaatuinen TEMPUR-rouhe muotoutuu tukemaan nukkumistasi täydellisesti. Tyynyn hengittävä 3D-päällinen on irrotettavissa ja vesipestävä.  Tyynyn koko 60x50 cm. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

TEMPUR Ombracio-tyyny 195,-

TEMPUR Comfort Smartcool
 

Uudistettu TEMPUR Comfort -tyyny sisältää uutta Advanced-materiaalia, joka lievittää jopa 20% paremmin painetta aikaisempaan verrarttuna sekä muotoutuu entistä paremmin. Tyynyn koko on 60 cm ✕ 50 cm. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

TEMPUR Comfort-tyyny 195,-

Tempur Comfort matkatyyny

 

TEMPUR Comfort -matkatyyny on pienempi versio TEMPUR Comfort -tyynystä. Se muodostuu miljoonista patentoiduista TEMPUR-mikrotyynyistä, minkä ansiosta tyynyä voi möyhiä ja muotoilla halutun korkuiseksi. Tyynyn hengittävä velourpäällinen on irrotettava ja vesipestävä. Tyynyn koko on 40 ✕ 26 cm.

 

Tempur Comfort matkatyyny 109,-

Tempur Comfort Pureclean

 

TEMPUR Comfort Pureclean on ainoa TEMPURIN täysin konepestävä tyyny. Tyynyn sisältämä TEMPUR PureClean materiaali muotoutuu yksilöllisesti tarjoten mukavuutta ja tukea. Tyynyn koko on 60 ✕ 50 cm.

 

Tempur Comfort PureClean alkaen 195,-

 

 

Tempur Long Hug -tyyny

 

TEMPUR Long Hug - tyyny on nimensä mukaisesti pitkä halityyny, jota voi käyttää tukityynynä esimerkiksi jalkojen välissä. Tyynyn koko 120x37 cm. Tyynyssä on pestävä päällinen.

 

Tempur Long Hug -tyyny 259,-