Leikkauksen jälkeinen fysio­terapia ja kuntoutus

Kuntoutus leikkauksen jälkeen

Fysio-Eskolassa leikkausten jälkeinen fysioterapia ja kuntoutus toteutetaan viimeisimpiin tutkimuksiin ja käypähoitosuosituksiin perustuen. Vastaanottomme sijaitsee Lappeenrannassa – varaa aika joko puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Ota yhteyttä!

Arjen toiminta­kyvyn palauttaminen

Auron-ketju on luonut toimintaohjeet yleisimpiin polven, olkapään, lonkan ja nilkan leikkauksien jälkeiseen kuntoutukseen. Näin varmistamme, että olipa leikkauksesi suoritettu missä hyvänsä, on jatkokuntoutus mahdollisimman laadukasta. Fysioterapeuttimme ovat käyneet koulutuksen Auron-ketjun yhteisiin hoitokonsepteihin. Leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen tavoitteena on palauttaa asiakkaamme takaisin työelämään tai muuten normaaliin elämään mahdollisimman nopeasti ja hallitusti.

Fysioterapia – vaihto­ehto leikkaukselle

Uudet suomalaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että fysioterapia on ihmisen kannalta usein leikkausta parempi vaihtoehto, erityisesti olkapään ja polven kuntoutuksessa. Kannattaa keskustella lääkärisi kanssa leikkauksen eri vaihtoehdosta.

Fysio-Eskolassa olemme valmiina palvelemaan sinua joko leikkauksen jälkeisen tai vaihtoehtoisen kuntoutukseen merkeissä. Fysioterapia voidaan toteuttaa myös allasterapiana. Meillä on käytössämme myös isokineettinen mittaus- ja harjoituslaite, jolla pystymme luotettavasti mittaamaan kuntoutuksen edistymistä ja tekemään turvallisesti lihasvoima- ja liikkuvuusharjoitteita.

Leikkauksen jälkeinen fysioterapia ja kuntoutus tunnetaan myös post-operatiivisena kuntoutuksena.

Lähde: Auron

Ota yhteyttä ja kysy lisää!