Laadukkaat ja kattavat testauspalvelut Lappeen­rannassa

Testaa tämän hetkinen kuntosi ja hermo-lihasjärjestelmän tila Testiklinikallamme
Mietityttääkö oma tämän hetkinen kunto tai onko sinulla jokin tuki- ja liikuntaelimistön vaiva, joka kaipaa lisätutkimista? Fysio-Eskolalla on tarjota kattavat testauspaketit, joiden avulla voidaan kartoittaa fyysistä suorituskykyä ja tuki- ja liikuntaelimistön liikkuvuuden, lihasvoiman ja lihastasapainon tilaa. Valikoimistamme isokineettinen lihasvoimanmittaus ja kohdennetut toimintakykykartoitukset. 

Järjestämme testauksia vastaanotollamme Lappeenrannan keskustassa, jonne voit varata ajan puhelimitse.

Isokineettinen lihasvoiman mittaus- ja harjoittelulaite

Fysio-Eskolalla on käytössään isokineettinen lihasvoiman mittaus- ja harjoittelulaite, jonka avulla saadaan hyvin yksityiskohtaista ja tarkkaa tietoa lihasvoimasta, lihastasapainosta ja lihasten hermotuksesta. Isokineettinen laite mahdollistaa nilkkojen, polvien ja olkapäiden testaamisen, harjoittelun ja kuntoutuksen. Leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa isokineettinen laite mahdollistaa laadukkaan lihasvoimaharjoittelun ja kuntoutuksen seurannan.

Toimintakykykartoitukset

Toimintakykykartoitusta käytetään joko kertaluontoisesti arvioimaan toimintakykyä ja ohjaamaan fysioterapian keskittymiskohteita tai alku- ja loppumittauksena, jolloin harjoittelujakson tulosta voidaan seurata ja arvioida.  Meiltä löytyy kohdennettuna toimintakykytestausta eri kohderyhmille. Kartoituksissa kartoitetaan liikkuvuutta, ryhtiä ja fyysistä toimintakykyä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!