Tukisukat ja niveltuet Lappeen­rannasta

Väsyneille ja turvonneille jaloille

Fysio-Eskolan KunnonKauppa myy lääkinnällisiä tukisukkia Lappeenrannassa. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja kestävät NapraRehab-, Bauerfeind- ja ZeroPoint -tukisukat, jotka on kehitetty alaraajojen laskimoverenkierron häiriöiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme!

Oikean kokoiset ja oikealla paineella mitoitetut lääkinnälliset tukisukat takaavat alaraajojen paremman verenkierron.

Tukisukat sopivat

  • Istuma- ja seisomatyöntekijälle
  • Urheiluun ja liikkumiseen
  • Pitkille auto- ja lentomatkoille
  • Raskaana oleville
  • Suonikohjuista ja jalkojen turvotuksista kärsiville

Huom! Tukisukan teho ei ole ikuinen, joten tukisukkien uusiminen kannattaa. Varmista oikea koko ja kompressioluokka, sillä pelkkä kengän koko ei riitä.

Tuki­sukan mittaaminen

Suorita mittaus istuen tai seisten jalkapohja tasaisesti alustalla.

Mittaus­kohdat

  • Kengänkoko
  • Nilkan kapein kohta
  • Pohkeen levein kohta

Mikäli olet tilaamassa lääkinnällisiä kompressiosukkahousuja, mittaa myös reiden ympärys mahdollisimman ylhäältä. Jos sinulla on alaraajojen turvotusta, ota mitat aamulla heti herättyäsi.

Tuotevalikoimastamme löytyy lisäksi erilaisia Rehbandin tuotteita ja Zero Pointin elastisia tukia (mm. nilkka, polvi ja selkä).

Bauerfeind on julkaissut 6.6.2016 yhteistyösopimuksen juoksija Alisa Vainion kanssa. Lue Bauerfeindin lehdistötiedote!

Kestävät ja mukavat varmuus­alushousut

Virtsankarkailu on yleinen vaiva, jota esiintyy kaikilla ikäluokilla esimerkiksi sairauden, raskauden, ikääntymisen tai jonkin muun syyn vuoksi.

Pestävät MediSet-tuotteet sopivaan niin lievään, keskivaikeaan kuin vaikeaankin virtsankarkailuun. 100 % puuvillasta valmistetut, joustavat ja yli 200 pesukertaa kestävät asut on tarkoitettu naisille, miehille ja lapsille. Pitkäikäisinä ja helppohoitoisina ne ovat luontoystävällisiä ja jatkuvassa käytössä monin verroin kertakäyttöisiä tuotteita edullisempia, käyttömukavuutta unohtamatta.

Saksassa suomalaisella mitoituksella valmistetut markkinoiden laadukkaimmat ja imukykyisimmät varmuusasut istuvat ja säilyttävät mittansa pesukerroista toiseen. Moninkertaisen mikrokuitukankaan ansiosta asut ovat hiostamattomat, äänettömät ja – mikä tärkeintä – ne imevät jopa 250 ml (2,5 dl).

Nämä asut suovat liikkumisen vapauden olitpa ystävien seurassa, urheilemassa tai vain kävelylenkillä nauttimassa rennosta olosta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!