Ryhmäliikunta Lappeenrannassa

Ryhmä­liikuntaa fysioterapeutin ohjaamana

Fysio-Eskola järjestää aktivoivan fysioterapian ryhmiä, jotka keskittyvät ennaltaehkäisevään ja hoitavaan ryhmäharjoitteluun Lappeenrannassa. Liikuntaryhmissämme tavoitteena on niska-hartia- ja selkävaivojen hoitaminen mielekkään liikunnan avulla. Ryhmävalikoimassamme ovat mm. PhysioPilates, kehonhuolto, SpiraaliStabilaatio, toiminnallinen harjoittelu sekä OleTreeni, jossa harjoitellaan kuntosalilaitteilla. Senioreille tarjolla omat ryhmät.  Ryhmissä on vielä tilaa, joten ota yhteyttä ja varaa paikkasi!

Huom. ryhmäliikuntasaleissamme on ilmaa ja pintoja puhdistavat ilmanpuhdistimet turvallisen harjoittelun mahdollistamiseksi!

Terve selkä säännöllisellä liikunnalla

Ryhmäliikunta on mukavaa ja turvallista fysioterapeutin ohjaamana. Neuvomme selkeät liikkeet, joilla edistät kehosi hyvinvointia ja harjoitat lihaksia ja liikemalleja. Selkärangan liikkuvuuden ja lihasten notkeuden ylläpito ovat perusta vahvalle ja toimintakykyiselle keholle.

Monet ryhmäläisemme ovat huomanneet hartioiden ja selän pysyvän kunnossa säännöllisen ja järkevän liikunnan avulla. Pienryhmissä tunnet liikunnan ilon ja löydät hyvän olon. Aktivoivan fysioterapian ryhmät sopivat erinomaisesti myös raskaana oleville ja vastasynnyttäneille naisille.

Kevään 2023 ryhmäkausi on alkanut 

Vielä ehdit mukaan. Ilmoittautuminen/tiedustelut ryhmiin puh 020 743 7290 tai sähköpostilla toimisto@fysio-eskola.fi.

 

Ryhmäaikataulu PDF. muodossa

Tästä voit lukea syksyn ryhmäkirjeen.

 

 

Fysio­terapian ryhmien maksut

Ryhmissä on yleisenä maksukäytäntönä kausimaksu. Sitoutuessasi valitsemaasi ryhmään yhdeksi kaudeksi (syksy tai kevät) sinulla on oikeus korvata mahdolliset poissaolot toisissa ryhmissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aktivoivan fysioterapian ryhmämaksuihin voit käyttää myös seuraavia liikuntaetuja: Smartum, EPassi, Tyky-online ja Edenred. 

 

Kevät 2023 Hinnat (2.1.-3.6.2023)

  • Ma  20 kertaa 324,50 €, päiväryhmä 246 €
  • Ti 22 kertaa 357 €, päiväryhmä 270,50 €
  • Ke 22 kertaa 357 €, päiväryhmä 270,50 €
  • To 20 kertaa 324,50 €, päiväryhmä 21 kertaa 258 €
  • Pe 20 kertaa 324,50 €, päiväryhmä 246 €
  • La 21 kertaa 340,5 €

 

Aktivoivan fysio­terapian ryhmät